Районният съд в Бургас заседава по мярката на задържани трима души, обвинени

...
Районният съд в Бургас заседава по мярката на задържани трима души, обвинени
Коментари Харесай

Съдът в Бургас гледа мярката на биячите на кандидат-кмета на Зидарово

Районният съд в Бургас заседава по мярката на задържани трима души, упрекнати за побоя на претендента за кмет на созополското село Зидарово Христо Бардуков.

Те са с повдигнати обвинявания за нанасяне на лека телесна щета, а точно счупено ребро и нанасяне на удари по тялото с користна цел- приемане на хонорари. Първоначално бяха арестувани пет лица- четирима от арестуваните бяха от София, а едно от лицата е от Бяла Слатина. Повдигнати са обвинявания обаче единствено на трима от тях. 

„ Към актуалният момент има събрани голям брой доказателства, с които се открива съпричастността на трите лица към осъществения побой над Христо Бардуков. Към момента още изчакваме публични документи за регистрацията на потърпевшия като публично лице. В процеса на делото, в случай че се съберат данни за по-тежки закононарушения може да се стигне и до по-тежки закононарушения, а такива данни по делото има, вероятно обвиняванията ще бъдат прецизирани ”, съобщи прокурорът по делото Христо Христов. По думите му причинителят на побоя и потърпевшия не са се познавали.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР